Inkasso/betalingsanmerkning

Stadig flere nordmenn opplever at regninger går til inkasso. Mange havner også i situasjonen at man påløper seg betalingsanmerkninger. I mange tilfeller handler ikke dette om at personen ikke har økonomien til å betale for seg, men det handler om at de enkelt nok ikke har kontroll over egen økonomi, som igjen fører til et betalingsuføre.

Vi hjelper kundene med å komme ut av inkassoknipen. Vi gir råd om hvordan en blir kvitt betalingsanmerkningene. Dette gjør vi gjennom å rydde opp i kundens økonomi, og deretter lage en strategisk plan og budsjett for å få kundens økonomi tilbake på rett kjøl.

Ingen av oss er glade i regninger. Noen mindre glad enn andre, og noen åpner ikke en gang regningen som kommer i posten eller eFakturaen i nettbanken. I de aller fleste tilfeller handler dette om prioriteringer; å prioritere tiden det tar å betale regningen. Prioritere å betale på spisebordet som ble kjøpt på avbetaling. Men først av alt gjelder det å prioritere å ta kontroll over egen økonomi. Det er dette vi i Ryddig Økonomi hjelper våre kunder med. 

Sammen legger vi en plan for hver enkelt kunde om hvordan dens økonomi skal håndteres og hvordan en må prioritere. For noen er det enkelt, for andre vanskelig, men vi har verktøyene for at våre kunder vil lykkes.

Kontakt oss i dag om du trenger å få kontroll over din økonomi.

Få gratis hjelp i dag
Vi hjelper deg før møtet med banken - helt kostnadsfritt