Om oss

Ryddigøkonomi

Vi er her for deg

Ryddig Økonomi er en uavhengig aktør som ønsker å hjelpe deg med din privatøkonomi. Vårt team har over 15 års erfaring innen bank, finans og kreditt. Gjennom disse årene har vi sett utallige eksempler der bankene ikke har ønsket, eller hatt mulighet, til å hjelpe sine kunder som har havnet i et økonomisk uføre, eller som har vært på vei dit. Det er her vi kommer inn.

Ryddig Økonomi tar denne jobben for sine kunder. Vi ønsker å bruke vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg ut av dine vanskeligheter, eller helt enkelt få en bedre økonomisk hverdag. Vi vil gi deg tilbake kontrollen over din egen økonomi.

Ryddig Økonomi skal være helt gratis for deg som kunde. Kommer vi frem til en løsning for deg som passer dine behov, og som lar seg gjennomføre, vil det være våre samarbeidspartnere som betaler oss. Kommer vi ikke frem til en løsning, vil dette så klart heller ikke koste noe.

Vi ønsker med dette å tilby alle som ønsker det, en veiledning i sin økonomi. Gjennom profesjonell hjelp vil vi skape den best mulige økonomiske hverdagen til hver kunde utifra hver kundes egne forutsetninger.

Få gratis hjelp i dag
Vi hjelper deg før møtet med banken - helt kostnadsfritt

Vi lover deg

Tett oppfølging
Kostnadsfri veiledning
Best mulig betingelser utifra din situasjon