Smålån og kredittkortgjeld ​

Har du flere smålån og kredittkort med høye renter kan det lønne seg å ta en titt på dette. Vi hjelper deg med å samle lån, sette opp en lønnsom nedbetalingsplan på gjelden, og finne de rette samarbeidspartnerne som passer din situasjon best.

Vi opplever stadig kunder med kredittgjeld de nesten har glemt. Det kan være fra en tv som ble kjøpt på avbetaling for 2 år siden, eller den nye garderoben som ikke er ny lenger. 

Vi hjelper deg med å få kontroll på økonomien. Vi kan også hjelpe til med et tilpasset budsjett, slik at du selv får en bedre oversikt over din økonomi.

Bruk av kredittkort eller kjappe smålån og avbetalingsløsninger kan virke som en god ide der og da, men det er sjeldent det. Sofaen som var på tilbud til 9.990,- ender fort opp med å koste 25.000 etter renter, purregebyr, fakturagebyr og inkassovarsel. I andre tilfeller enda mer.

Kredittkort er en god løsning om anvendt beløp nedbetales før renter begynner å påløpe. Et standard kredittkort har en årlig effektiv rente på 25-30 %. 

I de aller fleste tilfeller vil det lønne seg å samle disse smålånene, som både er uoversiktlige og dyre, til et felles lån med lavere rente. Dette skaper en bedre oversikt og en romsligere økonomi.

Kontakt oss i dag for hjelp.

Få gratis hjelp i dag
Vi hjelper deg før møtet med banken - helt kostnadsfritt